Търся наставник някой може ли да помогне ?

Търсене на съюзници и партньори
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
MariyanAngelov
Новобранец

Търся наставник някой може ли да помогне ?

#1 Мнение от MariyanAngelov »

търся наствник с 5 звезди звание Скверен
Аватар
red8
Новобранец

Re: Търся наставник някой може ли да помогне ?

#2 Мнение от red8 »

Опитах но изписа , че си прекалено опитен за ученик сори :(
MariyanAngelov
Новобранец

#3 Мнение от MariyanAngelov »

red8 написа:Опитах но изписа , че си прекалено опитен за ученик сори :(
Мерси че си опитал а как да стана Скверен
Аватар
red8
Новобранец

#4 Мнение от red8 »

Предполагам говориш за сюзерен това е играч 5* - нещо което не трябва да бързаш да станеш :D Причината е че трябва правилно да развиеш градовете си и армиите така както ще ги намериш в форума ако се поровиш. Трябва задължително да избереш клан който е с играчи около теб и да се съобразиш със силните играчи около теб. Едва ако спазиш тези неща имаш шанс да станеш 5*-сюзерен и да останеш такъв - успех :D

п.п. току що видях че май си създал свой собствен клан - това е грешка и за това не ми даде да си ми ученик. Лесно се опитва да се създаде клан - но той се прави от опитни играчи пазещи новите.
MariyanAngelov
Новобранец

#5 Мнение от MariyanAngelov »

red8 написа:Предполагам говориш за сюзерен това е играч 5* - нещо което не трябва да бързаш да станеш :D Причината е че трябва правилно да развиеш градовете си и армиите така както ще ги намериш в форума ако се поровиш. Трябва задължително да избереш клан който е с играчи около теб и да се съобразиш със силните играчи около теб. Едва ако спазиш тези неща имаш шанс да станеш 5*-сюзерен и да останеш такъв - успех :D

п.п. току що видях че май си създал свой собствен клан - това е грешка и за това не ми даде да си ми ученик. Лесно се опитва да се създаде клан - но той се прави от опитни играчи пазещи новите.
махнах клана сега вероятно може да ми пратиш покана за твой ученик ако все още имаш желание мерси предварително
Аватар
red8
Новобранец

#6 Мнение от red8 »

Винаги има нужда от ученици. Лошото при теб е , че играта те има за опитен играч и не ми позволява. Здраве да е ако имаш въпроси не се притеснявай задавай ги тук или в играта.
Публикувай отговор

Обратно към “Сътрудничество: Архон”