Преместване на столица
- Denity1
- Магистър
Преместване на столица
Може ли някой да ми каже ако си преместя столицата на степ (например) и съм светъл елф, колко укрепления да си направя за да ми стане защитата максимална 50, на моя земя (вълшебни гори) имам бонус +25, но на степ няма. И задължително ли е да е 50 защитата за да ми е добре укрепен града ?

- nodray
- Магистър
Re: Преместване на столица
http://mlgame.bg/wiki/Wiki.jsp?page=FortificationDenity1 написа:Може ли някой да ми каже ако си преместя столицата на степ (например) и съм светъл елф, колко укрепления да си направя за да ми стане защитата максимална 50, на моя земя (вълшебни гори) имам бонус +25, но на степ няма. И задължително ли е да е 50 защитата за да ми е добре укрепен града ?![]()
Ами сметни си колко
أنا أحب موني
نوضري
نوضري
- Denity1
- Магистър
Ами героя ми е паладин, като му развия навика който увеличава защитата до 25 .. може да направя толкова укрепления за 25 защита и става 50, но ако някой ме нападне докато го няма героя какво правя ?

- nodray
- Магистър
Ами умението на героя не действа. То някой ако те нападне героя ти би трябвало да е там, защото който те нападне ще иска да ти избие цялата армия, а тя би се прибрала с героя 
أنا أحب موني
نوضري
نوضري