Весел Сюзерен набира Ученици

Търсене на съюзници и партньори
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
freeman
Оръженосец

Весел Сюзерен набира Ученици

#1 Мнение от freeman »

Повечето колеги вече подробно са описали условията, при които един нов играч може да стане ученик. Както и препоръчителните изисквания за тези, които желаят да се развиват и биха извлекли максимална полза от наставника си.

Аз не съм чак толкова взискателен към желаещите да се възползват от помощта и съветите ми. Бих станал наставник и помогнал на всеки, който е заинтригуван от играта, намира я за забавна и желая да я играе, без задължително условие да живее пред компютъра :lol:
Сериозността и ангажираността са голям бонус наистина и помагат много на играча в развитието, но уважавам правото на всеки да гледа на нещата от забавната им страна.

Местоположението на глобалната карта не е от значение за отношенията наставник-ученик и тяхната ефективност.
Желаещите да ми бъдат ученици е по-добре да се свържат с мен в играта, защото по-рядко влизам във форума. Горе, в ляво на интерфейса на играта има иконка във форма на купа. Когато щракнете върху нея, изскача списък с играчите. В бара (прозорчето) за търсене написвате freeman и ще ме намерите в списъка. Ще разберете координатите ми и може да ми напишете писмо, като кликнете върху замъка ми.
Успех!

п.п:
Все пак, да припомня, че Ученик може да стане само наскоро регистриран играч, чието кметство не е достигнало 5-то ниво.
Hecarim
Новобранец

Re: Весел Сюзерен набира Ученици

#2 Мнение от Hecarim »

Аз желая да ти стана ученик,че не си намерих Съюзерен. :)
PuhMe4o
Новобранец

Re: Весел Сюзерен набира Ученици

#3 Мнение от PuhMe4o »

Търся си наставник.а единственния който не иска да живея в компа си ти :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Сътрудничество: Архон”