Случайно ли е???????

В този раздел можете да зададете въпрос относно играта, ако нещо не разбирате, и други играчи ще ви помогнат.

Всяка тема в този раздел трябва да завършва със знак "?", иначе това е невярно формулирана тема или темата е поместена в този раздел погрешно.
Публикувай отговор
Съобщение
Автор
Sotty
Новобранец

Случайно ли е???????

#1 Мнение от Sotty »

Днес ми се случи следното:
Атакувам руина и няколко минути преди да стигна руината(някъде към7-8 мин) ми светва червено,че ме атакуват. При опита да отворя мисиите играта блокира. Просто компа замръзна и дори опитите с таск мениджъра да затворя браузъра бяха неуспешни. Когато най после рестартирах и играта пак се бавеше зареждаше много бавно с прекъсвания. Когато най накрая зареди имах по малко от минута до атаката и не можех да я върна. След това всичко се оправи и си вървеше перфектно, ама вече късно. Така че като се върнах имаше по малко от минута до атаката и логично ме занулиха. Възможно е всичко това да е случайно, ама как такъв дълъг блокаж за първи път да ми се случва и то точно в такъв момент. В мен остано много лош привкус. Иначе ако не беше това няма проблем - няма да съм нито първия, нито последния занулен, такава е играта. Обаче сега ме гложди и не смятам повече да влагам средства, докато не се убедя, че всичко е коректно. Знаете че повечето игри от този тип следят не само за мулти, а и за скриптове, ботове и други джаджи, които дават предимство на някои играчи.
Апелирам ако има други такива случаи да пишат, за да се разбере дали имат основаноя съмненията ми. Все пак има вероятност и да е случайно, колкото и странно да е цялата ситуация.
felisia
Капитан

Re: Случайно ли е???????

#2 Мнение от felisia »

Според мен просто имаш проблем с браузера.Играта е малко тежичка и за в бъдеще за да нямаш подобен род проблеми чисти редовно бисквитките и кеша
От своите грешки се учиме,а от чуждите поучаваме
i1978
Оръженосец

#3 Мнение от i1978 »

Имал съм подобнИ, нарочно го пиша "И" с главни букви, защото поне три пъти съм се сблъсквал с подобен тип проблем, но не в тая игра, а в една друга. Ситуацията беше аналогична на твоята пълен блокаж на браузъра рестарт на компютъра. Тука ще споделя, че параметрите покриваха отвсякъде изискванията на онази игра, чистене на кеша и, какво ли още не, но невъзможност да се зареди бразуъра за дълъг период от време. След това всичко си ставаше нормално отново. Най-вероятно се лови IP-то на играча от другия играч и се правят белите. Незнам, точно как става, но ми се струва, че администрацията няма пръст в това нещо. По скоро отсрещния играч. Сигурен съм обаче, че това нещо не се случва за първи път тука и не е лошо да пишеш на администрацията да направят ако могат проверка някаква, защото това определено е голям проблем и съм почти сигурен, че вината не е много в тебе, въпреки че може и при тебе да е проблема например "отворени портове", но не ми се иска да навлизам в неща, от които не разбирам и да ставам смешен пред другите. Та съвета ми е наистина да пишеш и подробно да обясниш ситуацията, те ще направят проверки и ако проблема е в тебе, някак си да ти помогнат. Не е лошо и да се сподели след това, защото това може да се случи на всеки един от нас, който не е много на "Ти" с компютрите.
Trayan
Маршал

#4 Мнение от Trayan »

Ще питам администрацията и ще пиша отговор в тази тема.
Аватар
nodray
Магистър

#5 Мнение от nodray »

Без спам в служебен раздел, моля. Ще чакате администрацията да отговори на зададения въпрос, темите за други игри раздел флууд. Ако имате подозрения, че някой играч ползва скриптове и ботове, му кажете ника на лично съобщение към модератор или админ и ще бъде проверен по нагледния ред, като опишете подробно кой, откъде, как с какво и в какви обстоятелства.
أنا أحب موني

نوضري
Sotty
Новобранец

#6 Мнение от Sotty »

Всъщност въпроса ми беше най вече към другите играчи - дали и при някои други се е получавала подобна ситуация. Зададох го защото съм патил на други места. Ако сметнеш че е по добре премести темата във флууд.
Аватар
nodray
Магистър

#7 Мнение от nodray »

ОК пишете си но без спам само и само по темата, ако някой е видял да се случи нещо подобно, като въпроса точно в тази игра :) И аз съм виждал сумати скриптове и ботове, но в други игри. Но лично не вярвам в тази да има нещо подобно.Ако наситина сте изчистили бизквитки, история и т.н от бразузера, пробвали сте с друг браузер по време на описания в 1-вия пост проблем споделете го моля, не е проблем, но нека темата не се измества от основния въпрос, благодаря предварително.
أنا أحب موني

نوضري
Trayan
Маршал

#8 Мнение от Trayan »

Sotty написа:Днес ми се случи следното:
Атакувам руина и няколко минути преди да стигна руината(някъде към7-8 мин) ми светва червено,че ме атакуват. При опита да отворя мисиите играта блокира. Просто компа замръзна и дори опитите с таск мениджъра да затворя браузъра бяха неуспешни. Когато най после рестартирах и играта пак се бавеше зареждаше много бавно с прекъсвания. Когато най накрая зареди имах по малко от минута до атаката и не можех да я върна. След това всичко се оправи и си вървеше перфектно, ама вече късно. Така че като се върнах имаше по малко от минута до атаката и логично ме занулиха. Възможно е всичко това да е случайно, ама как такъв дълъг блокаж за първи път да ми се случва и то точно в такъв момент. В мен остано много лош привкус. Иначе ако не беше това няма проблем - няма да съм нито първия, нито последния занулен, такава е играта. Обаче сега ме гложди и не смятам повече да влагам средства, докато не се убедя, че всичко е коректно. Знаете че повечето игри от този тип следят не само за мулти, а и за скриптове, ботове и други джаджи, които дават предимство на някои играчи.
Апелирам ако има други такива случаи да пишат, за да се разбере дали имат основаноя съмненията ми. Все пак има вероятност и да е случайно, колкото и странно да е цялата ситуация.
Системата на играта автоматично следи използване на скриптове, ботове и подобни програми. В този случай, най-вероятно, става дума за проблеми с браузъра или с връзката с Интернет.
Ако се появят аналогични оплаквания - ще правим допълнителна проверка.
Публикувай отговор

Обратно към “Задай въпрос”